Headerbild

09-09-03 - Ungdomsträning

Trots ihållande regn var vi ikväll 45 st barn och ungdomar på plats på vår andra höstträning. Lägg därtill föräldrar så förstår ni att det var fullt drag uppe vid klubbstugan.

Monika som tar hand om den yngsta gruppen med barn från 3 - 6 år var hela 17 st. Det är en skara tuffingar som utan att tveka lämnar mamma och pappa kvar vid klubbstugan för att utforska skogen runt klubbstugan.

Nybörjargruppen under ledning av Erika var 11 st 6-8 åringar. De avbildade kartor och sprang runt en riktig orienteringsbana för första gången. Det är riktigt go i gänget.

Fortsättargänget som idag bestod av 8 st 8-9 åringar sprang på egen hand en stjärn-OL. Det var riktigt kul att se hur duktiga de var på att passa kartan rätt och hitta kontrollerna på egen hand. Sedan var det järnet tillbaks till klubbsugan sista kilometern.

De äldre ungdomarna var idag fem st från 10 - 14 år. Henrik och Johan körde minnes-OL med dem vilket var en nyttig erfarenhet för dem alla.

I Robbans vuxengrupp var det idag tre deltagare som fick prova på att söka kontroller på egen hand och även stämpla med SportIdent.

Efteråt var det fika för alla i klubbstugan. Trots det dåliga vädret så var det bara glada miner från alla. Vi hoppas dock på uppehållsväder till nästa torsdag.

 

Adress

OK Tor - Orientering Ektorpsvägen 16 64431 Torshälla

Kontakt

Tel: [saknas] E-post: info@oktor.se

Drivs med KlubbenOnline

Logga in