Headerbild

2010-10-10 - Gängkavlen Ektorp

Sexton tremannalag kom till start vid årets gängkavle som vi genomförde vid Ektorp. Vädret var bästa tänkbara med strålande solsken och ca tio grader varmt.

Det blev en mycket spännande tillställning där det var ovisst in i det sista om vilket lag som skulle vinna. Det var hela sju lag inom bara drygt två minuter när alla dundrade in på sista sträckan.

Segrade gjorde till slut lag 7 med Anton Jedar, Pär Vestin och Henrik Johnsson.

Efter loppet avslutade vi med fika samt prisutdelning för gängkavlen samt säsongen som varit.

 

Resultat

 

Lite bilder från eftermiddagen:

 

Förstasträcklöparna är redo för start. Det var våra allra yngsta förmågor som hade fått äran att ta hand om första sträckan idag. När väl starten gick så var det sprinttempo fram till startpunkten där alla sedan tvärstannade och läste in sig för att springa vidare.

 

Ingrid var först in på första sträckan. De andra var dock inte många sekunder bakom.

 

Klara och Oscar trivdes i solen efter genomfört lopp.

 

Efter genomförd tävling så var det fika i klubbhuset. Vi var drygt 60 personer på plats. Nu väntade alla spänt på prisutdelningen.

 

Segrarna i gängkavlen - Pär, Anton och Henrik - mottog publikens jubel.

 

Sedan var det dags för prisutdelning för årets dag-KM. Här är det D10-klassen som får sina priser - Emma, Agnes och Ingrid.

 

H10-gänget Elias, Anton, August, Eric, Peter och Johan tog emot sina medaljer för sina bedrifter från KM föregående helg.

 

Gurra tog emot första priset i H12 från dag-KM.

 

Ida, Emma och Stina som tog sitt första DM-tecken genom segern på DM-kavlen i D12 förärades med varsitt OK Tor-standar för sin bedrift.

 

Hela ungdomsgänget samlat efter utdelningen av diplom, pannband samt anteckningsblock.

 

Nu tar vi uppehåll med ungsomsträningen och drar igång igen under sen vinter / tidig vår. Det annonseras på hemsidan i god tid innan uppstart.

 

Vi ungdomsledare vill samtidigt passa på att tacka alla ungdomar för året som gått. Vi vill också framföra vårat stora tack till alla veteraner som varit med och agerat uppföljare vid våra träningar. Tack!

 

Adress

OK Tor - Orientering Ektorpsvägen 16 64431 Torshälla

Kontakt

Tel: [saknas] E-post: info@oktor.se

Drivs med KlubbenOnline

Logga in