Headerbild

2010-05-25 - EPC Årby

Vi arrangerade vårens sista deltävling av Eskilstuna Park Cup (EPC) vid Årbystugan. Vädrets makter var inte riktigt med oss under kvällen vilket betydde att det blev lite manfall. Det kom ändå 26 st Torungdomar till start.

Det är riktigt kul att se vilka framsteg alla har gjort under våren. På bara ett par månader är det många som har blivit riktigt säkra orienterare.

Ni kan se bilderna från tisdagens bravader här nedan,

 

Resultat

 

 

1. Johan är koncentrerad innan start10. Anton läser in kodsiffran några meter innan ettan11. Jonatan på väg mot tvåan. Kolla in hans fokuserade blick och steg12. Regnet strilar ner med Ida är lika glad för det.13. Ludvig hade segervittring ända fram till den svåra näst sista kontrollen14. Jossan på väg upp mot sankmarken15. Eric har fått syn på kontrollen och svänger av stigen16. Klara har bara en kontroll kvar nu17. August var bara 9 sekunder från segern18. Peter har bra klipp i steget19. Ida öser på mot sista kontrollen2. Anton på väg mot första kontrollen20. Lina har stämplat vid sista och har bara spurten kvar21. Alva i full fart på spurten22. Anton har precis stämplat ut, Gurra är strax bakom23. Det blev seger för Gurra i H12 idag24. Tilde åker rutschkana efter målgången25. Elin är sugen på att hoppa i vattenpölen26. Dennis är nöjd med dagens lopp27. Kurirenreporten intervjuar tjejerna efter loppet3. Emma har passerat startpunkten och springer med bestämda steg mot första kontrollen4. Agnes har stämplat vid ettan och läser in sig mot tvåan5. Elias har ettan i sikte. Bosse försöker hänga med på kartan.6. Linnea kollar in kodsiffran vid första kontrollen7. Isak springer och läser kartan  på väg mot första kontrollen8. Ingrid på väg mot första kontrollen med S-E strax bakom9. Stina har sikte på ettan, Anton är strax bakom

Adress

OK Tor - Orientering Ektorpsvägen 16 64431 Torshälla

Kontakt

Tel: [saknas] E-post: info@oktor.se

Drivs med KlubbenOnline

Logga in