Headerbild

2010-05-18 - EPC Barva

Vädret visade sig återigen från sin bästa sida och det var en kanonkväll för orientering. Området på Barvaåsen var nytt för alla och inbjöd till fin orientering både i skogen och i hagmark.

31 ungdomar kom till start idag och det är kul att se vilka framsteg alla har gjort sedan vi började vår träning i april. Både kartsäkerheten och farten i skogen har ökat markant.

 

Resultat med sträcktider

 

Agnes har precis stämplat vid första och tar ut riktningen mot andra kontrollenAlbert har järnkoll på kartan på väg mot sista kontrollenAlva har fått syn på kontrollen vid tornetAlva på spurten med pappa FredrikAngelina har precis startat, pappa Håkan är ute på sin första av tre rundorAnton förklarar läget för Britt-Marie vid treanAnton i fin stil på väg mot fyranAnton kör max på upploppetAugust på väg mot fyran i full fartCarl kollar kodsiffran innan han stämplar vid tvåanCasper har första kontrollen i sikteDennis har precis stämplat utDet går undan för Milla. L-G får kämpa rejältElias har precis stämplat vid vändpunkten på bananEmilia kom som ett skott i skogenEmma har precis stämplat vid första kontrollen medans Johan är på väg in för stämplingEric väntar spänt på att få se sin tidEtt glatt H10-gäng efter målgångFilippa på väg mot mål i full fartGurra ger allt sista metrarnaIda är glad över att äntligen få komma ut i skogen oh orienteraIngrid och mamma Katarina passerar vid treanIsak glad efter ytterligare ett mycket bra loppJohan läser in sig mot andra kontrollenJohan och Carl studerar startprocedurenJonatan lägger i sista rökaren mot sista kontrollenJossan på väg mot sista kontrollen, Jonatan är strax bakomKlara hade bra fart på spurten idagLina på väg mot mål efter ett bra loppNästan hela gänget samlatOla har precis gått i mål och är nöjd med sitt loppSpänd väntan inför startenStina på språng mot andra kontrollenTilde får syn på fotografen och stannar och poserar på väg mot fyranTömning av SI-enheterna, Robban och Alf K övervakar

Adress

OK Tor - Orientering Ektorpsvägen 16 64431 Torshälla

Kontakt

Tel: [saknas] E-post: info@oktor.se

Drivs med KlubbenOnline

Logga in