Headerbild

2010-05-11 - EPC Vilsta

I tisdags avgjordes deltävling två av EPC i Vilsta. Det var riktigt fint vårväder som inbjöd till härlig orientering.

Efter några återbud så var det till slut 27 ungdomar som kom till start från Tor. Alla fullföljde sina lopp på ett bra sätt. Det var dock lite klurigt på några ställen utefter banan vilket gjorde att det blev några missar här och var. Men det är sådant som tillhör orienteringssporten.

Isak som var med för första gången svarade för ett mycket starkt lopp och vann H14-klassen överlägset. Ludvig var stabil i H10 och tog en 2:a plats.

 

Komplett resultatlista med sträcktider för samtliga.

 

0. Det fanns lite snö kvar i backen som barnen inspekterade.1. Alla samlade innan start.10. Eric var först i mål och han hade nog dagens snabbaste spurt.11. Anton i fin stil på väg mot målet. Ludvig skymtar strax bakom.12. Ludvig har bara några meter kvar innan han kan pusta ut efter ett mycket bra lopp som gav honom en 2a plats i H10.13. Johan spurtar mot mål efter att återigen ha genomfört ett bra lopp.14. Anton sträcker ut ordentligt sista metrarna in mot målet.15. Dagens gladaste kille var Casper som sprang banan med mamma Kicki.16. Linnea sprang själv för första gången och gjorde det på ett imponerande sätt.17. Alva spurtar i mål med mamma Cecilia övervakande på avstånd.18. En riktig klungspurt stod Elias, Milla, Jonatan och Tilde för.19. Jonatan är inte gammal, men har en riktigt bra koll på kartan.2. Det är kö till startfållan. Rolf, Arne och Erika håller koll på sina adepter.20. Elias får syn på kameran och tvärstannar för att fotografen skall få en bra bild.21. Ida har bra fart mot målet.22. Isak gjorde debut ikväll och vann H14-klassen övertygande.23. Dagens härligaste spurtstil stod Klara för.24. Ola sprintar sista biten in mot målet.25. Alva och pappa Fredrik på väg in mot mål efter ett bra lopp.26. Jossan var glad över att hinna med både dans och orientering ikväll.27. Lina imål efter ett stabilt lopp och flankeras här av storebror Ludvig samt August.3. Albert är avslappnad minutrarna innan start.4. August lyssnar in vad mamma och Örjan har att säga innan starten.5. Tilde är lugn som en filbunke innan start.6. Lina är förväntansfull inför loppet.7. Agnes och Ingrid har precis startat och Sven-Erik får jobba för att hänga med.8. Stina har precis startat och ger sig för första gången ut själv i skogen.9. Dagens raket stod Anton för på väg mot startpunkten.

Adress

OK Tor - Orientering Ektorpsvägen 16 64431 Torshälla

Kontakt

Tel: [saknas] E-post: info@oktor.se

Drivs med KlubbenOnline

Logga in