Formulär för ansökan

Är du intresserad av att börja orientera eller är nyinflyttad orienterare i stan får du gärna besöka oss i klubblokalen i Ektorp (Torshälla) eller ta kontakt på annat sätt.

Naturligtvis får du komma och prova på några gånger för att se om klubben uppfyller dina önskemål. Önskar du bli medlem kan du fylla i en ansökan enligt nedan.

Önskar du kvitto på din inbetalning kontakta då vår kassör This is a mailto link

Dataskyddsregler inom EU (GDPR)
Behandling av personuppgifter

Som medlem i denna förening kommer föreningen att behandla flertalet personuppgifter om dig. Detta för att föreningen ska kunna administrera sin verksamhet. Föreningen har ansvaret för att behandlingen av personuppgifterna är förenligt med gällande lagstiftning samt Idrottens.

Uppförandekod för behandling av personuppgifter.
Föreningen har en Integritetspolicy som beskriver hur hanteringen av personuppgifter sker inom föreningens verksamhet. I samband med medlemsansökan så lämnar du samtycke att föreningen får hantera dina personuppgifter i enlighet med Integritetspolicyn.

Om du har skyddade personuppgifter eller av andra särskilda skäl inte har möjlighet att uppge fullständiga personuppgifter, kontakta föreningens administratör för att ansöka om medlemskap.

Länk till vår integitetspolicy finns här.

Välj typ av medlemskap

Välj om du vill ta del av föreningens verksamhet som aktiv utövare eller endast ansöka om medlemskap i föreningen. För att utöva en idrott ska du markera kryssrutan för den idrotten under "Jag vill vara aktiv i följande idrotter". Det är möjligt att vara aktiv inom flera idrotter i föreningen, markera de du önskar vara aktiv inom.

Behandling av personuppgifter

Som medlem i denna förening kommer föreningen att behandla flertalet personuppgifter om dig. Detta för att föreningen ska kunna administrera sin verksamhet. Föreningen har ansvaret för att behandlingen av personuppgifterna är förenligt med gällande lagstiftning samt Idrottens Uppförandekod för behandling av personuppgifter. Ditt personnummer kan komma att samköras mot statens personadressregister (SPAR) för uppdatering av föreningens medlemsregister. Samkörningen genomförs för att fullgöra vår skyldighet att säkerställa att dina personuppgifter är uppdaterade och korrekta.

Om du har skyddade personuppgifter eller av andra särskilda skäl inte har möjlighet att uppge fullständiga personuppgifter, kontakta föreningens administratör för att ansöka om medlemskap.

Ange dina personuppgifter

Du är under 18 år, ange minst en målsman