Att vara medlem i OK Tor

Är du intresserad av att börja orientera eller är nyinflyttad orienterare i stan får du gärna besöka oss i klubblokalen i Ektorp (Torshälla) eller ta kontakt på annat sätt.

Naturligtvis får du komma och prova på några gånger för att se om klubben uppfyller dina önskemål. Önskar du bli medlem kan du fylla i vårat formulär här på hemsidan.

Medlemsavgifter 2020

Ungdom tom 20 år samt pensionärer över 65 år = 200 kr

Övriga vuxna över 20 år = 300 kr

Familj = 500 kr

Tävlingsavgift 2020

för vuxna löpare över 20 år = 600 kr

Använd bankgiro 774-1507 för alla inbetalningar.

Avgifter för efteranmälan samt ”ej start”

Nu har ju vårsäsongen blivit lite annorlunda än vad vi hoppas på, men när tävlingssäsongen väl drar igång så vill vi informera om följande:

Enligt OK Tors stadgar ska extrakostnader för efteranmälningsavgift till tävlingar samt ”ej start” betalas av medlemmarna själva. Vi kommer därför att under året att registrera dessa kostnader och i slutet av året debitera dessa kostnader till de som är aktuella. För ungdomar upp till 16 år kommer vi dock inte att debitera kostnaden för efteranmälningsavgiften!

Hälsningar Kassören

Uppdaterad: 18 JUN 2018 22:52 Skribent: Torgny Lundkvist