Hoppa till sidans innehåll

Viktig information om begränsat registerutdrag

19 FEB 2020 15:29
Enligt beslut på Riksidrottsmötet så är det nu krav på att alla ledare ska lämna in ett begränsat registerutdrag från Polisens belastningsregister. Det tycker vi i OK Tor är bra för att utöka skyddet för alla barn i vår verksamhet.
  • Uppdaterad: 19 FEB 2020 15:29

I OK Tor innebär det att alla ledare från och med 15 år som anställs eller har ledaruppdrag i föreningen där personen har direkt och regelbunden kontakt med barn, samt alla styrelsemedlemmar, ska lämna in ett begränsat registerutdrag. Det är du som individ som begär ut registerutdraget hos polisen. Blankett hittar du på www.polisen.se.

Du visar sedan upp registerutdraget för en av OK Tors ansvariga (Katarina Olsson och Helen Aristondo Magnusson). Det finns inga krav på att registerutdraget ska lämnas i ett oöppnat kuvert. OK Tors ansvariga noterar vilket datum som du har visat upp ditt registerutdrag. Ingen anteckning om vad som står i registerutdraget görs.

Via den här länken hittar du mer information om vad begränsat registerutdrag är, vem det gäller och hur det går till: Hantering av begränsat registerutdrag ur Polisens belastningsregister

Den 23 februari klockan 14:00 träffas ledarna i Ektorp för att börja planera vårens träningar. Då går det bra att visa utdraget för Katarina och Helen.

Har du frågor eller synpunkter kring detta så är du välkommen att höra av dig till Katarina Olsson.

Skribent: Katarina Olsson
E-post: Adressen Gömd

eventor_clubpage_178x42

bingo

Naturpasset 2011 --

soft 2

 

Liten och stor - hittar rätt med OK Tor!

 

 

Postadress:
OK Tor - Orientering
Ektorpsvägen 16
64431 Torshälla

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info