Hoppa till sidans innehåll

Tränings- och tävlingsverksamhet i dessa Coronatider

13 NOV 2020 14:59
Här kommer lite info om hur tankarna går från styrelsen kring tävling, träning och verksamhet just nu.
  • Skapad: 13 NOV 2020 14:59

Tävlingar och arrangemang

Styrelsen har under året haft ett antal möten och diskuterat möjligheterna till Covid-anpassade arrangemang. Precis som under hösten är det inte helt enkelt att planera för kommande arrangemang och träningar.

Under året skulle OK Tor ha arrangerat egna tävlingar och det har under året varit diskussioner om att arrangera eller inte. Som ni alla vet har vi inte arrangerat någon tävling under säsongen. Argumenten till att inte genomföra arrangemang har varit:

1) Att följa försiktighetsprincipen utifrån Folkhälsomyndlighetens rekommendationer.

2) Att klubben har relativt få arenor att genomföra kommande tävlingar på. Det är synd att nyttja de få arenor vi har för en tävling med lågt deltagarantal och som då inte ger något större ekonomiskt tillskott.

Just nu jobbar vi för att genomföra Torfejden i vår som planerat med de anpassningar som behövs för att följa riktlinjerna kring Covid.

Vad som är på gång i övrigt är att kommunklubbarna träffas just nu för att se över villkoren och fördelningen av kommunens kartbidrag. Dessa är ju en viktig del till framställning av kartor för tävlingsändamål och arrangemang.

Träningsverksamhet

Träningar som annonseras på oktor.se försöker vi att Covid-anpassa och ständigt uppmana till distansering vid samlingar och återsamlingar. Träningssamlingarna görs utomhus och träningen genomförs distanserad på ledares och deltagandes ansvar.

Det pågår diskussioner mellan kommunklubbarna kring kommande gemensamma träningsutbyten och hur vi kan få dessa Covid-anpassade. 

/Styrelsen

Skribent: Katarina Olsson
E-post: Adressen Gömd

eventor_clubpage_178x42

bingo

Naturpasset 2011 --

soft 2

 

Liten och stor - hittar rätt med OK Tor!

 

 

Postadress:
OK Tor - Orientering
Ektorpsvägen 16
64431 Torshälla

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info