Hoppa till sidans innehåll

Sprintserien våren 2020

03 MAJ 2020 16:08
OK Tor kommer inte att delta på årets Eskilstuna Sprint Cup.
  • Skapad: 03 MAJ 2020 16:08

OK Tors styrelse bedömer att det är svårt att arrangera ett evenemang som Eskilstuna Sprint Cup och samtidigt leva upp till de rekommendationer som Folkhälsomyndigheten gått ut med (max 50 personer samlade för ett arrangemang). Frågan har diskuterats och OK Tor ser det som svårt att garantera att det inte kommer att samlas för många människor på samma ställe inräknat arrangörer, ledare, tävlande samt medföljande föräldrar

Frågan har diskuterats mellan Eskilstunas klubbar och några kommer ändå att genomföra sina arrangemang (Ärla, KIF, IKS). Tor rekommenderar sina medlemmar att inte delta på dessa sprinttävlingar då vi ser det som osäkert att man lyckas begränsa till att max 50 personer samlas. Om någon medlem trots allt väljer att delta kommer inte OK Tor att stå för anmälningsavgiften för dessa starter.

OK Tor och EOL kommer istället att arrangera veckans bana under de veckor då vi skulle arrangerat sprintcup. Veckans bana kommer att genomföras som vårspringet där banorna finns ute under en veckas tid och man kan springa när man vill under den tiden.

Styrelsen

Skribent: Anders Fröberg
E-post: Adressen Gömd

eventor_clubpage_178x42

bingo

Naturpasset 2011 --

soft 2

 

Liten och stor - hittar rätt med OK Tor!

 

 

Postadress:
OK Tor - Orientering
Ektorpsvägen 16
64431 Torshälla

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info