Hoppa till sidans innehåll

Från Årsmötet

20 DEC 2019 13:29
OK Tor hade årsmöte förra veckan. Här kommer en liten rapport från mötet.
  • Uppdaterad: 20 DEC 2019 13:29

Cirka 25 OK Torare möttes upp i Ektorp en grå decemberkväll.  Ordförande Johan Karlsson inledde med att hälsa alla välkomna, och medlemmar som gått bort under året hedrades med en tyst minut. Till mötesordförande valdes Stig Vesterberg och Åke Granstam valdes till sekreterare. Till justerare valdes Katarina Olsson och Stefan Vikström.

Med erfaren och säker hand ledde Stig mötet genom dagordningen. Vid genomgången av verksamhetsberättelsen passade Stig på att lyfta tränings- och tävlingskommitténs digra årsberättelse lite extra och tacka för det engagemang som finns i arbetet med klubbens ungdomar.

I samband med genomgång av OK Tors budget för 2020 så passade Johan på att bjuda in till medlemsmöte den 22 januari kl 18. Det blir ett tillfälle för alla klubbmedlemmar att bidra till klubbens utveckling och fortsatta arbete med klubbens intäkter. Mer information om det kommer senare.

Vid senaste årsmötet gavs styrelsen i uppdrag att se över stadgarna för Stina och Gustavs fond respektive Ketty och Fritjofs fond och lämna förslag på nya stadgar som bättre speglar dagens verksamhet. Styrelsens förslag OK Tors fond för årliga utmärkelser med Årets ungdomsorienterare respektive Årets förebild godkändes och kommer att instiftas och delas ut för första gången 2020.

Stina och Gustavs pris tilldelades Helen Aristondo Magnusson för hennes fleråriga engagemang i ungdomsverksamheten och tränings- och tävlingskommittén och ute på tävlingsarenorna. Stipendier från Ketty och Fritjofs fond tilldelades Ingrid Olsson, Agnes Olsson och Joel Aristondo Magnusson för goda meriter under det år de fyllt 17 år.

Två styrelsemedlemmar avtackades, Eva Hall och Fredrik Lindell, och vi passade på att hälsa Anders Fröberg välkommen till styrelsen.

Efter årsmötet bjöds det på smörgåstårta och kaffe genom trivselkommitténs försorg.

Styrelsen passar på att tacka för det gångna året och för alla insatser som gjorts för klubben och dess medlemmar.

OK Tors Årsberättelse 2019

Stadgar för OK Tor fond för årliga utmärkelser

Skribent: Katarina Olsson
E-post: Adressen Gömd

eventor_clubpage_178x42

bingo

Naturpasset 2011 --

soft 2

 

Liten och stor - hittar rätt med OK Tor!

 

 

Postadress:
OK Tor - Orientering
Ektorpsvägen 16
64431 Torshälla

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info