Hoppa till sidans innehåll

Naturpasset

05 MAJ 2021 09:18
Naturpasset - ett jättebra tillfälle att komma ut i skogen och/eller få till träning
  • Uppdaterad: 05 MAJ 2021 09:18

Naturpasset består av ett paket med en karta över orienteringskontroller. Kontrollerna kan besökas när som helst och du kan välja att gå eller springa. OK Tor har årets Naturpass i Nybyskogen. Det är 30 kontroller utsatta som man kan kombinera som man vill och sätta ihop sina egna banor. Kontrollerna sitter ute till den 12 september, och du kan köpa Naturpasset på Torshälla bibliotek.

I Eskilstunatrakten har även EOL ett Naturpass i Vilsta och i hela Sverige finns det 400 naturpassområden att välja mellan! Om du är ute på nån liten svemester i sommar så kan du kolla om det finns ett Naturpass i närheten. Alla Naturpass finns nämligen samlade på webben, och du hittar dom här.

Naturpasset i sig är ju ingen tävling - du tar dig ut i skog och mark när det passar dig och orienterar dig fram till så många kontroller du vill i din takt. Som en uppmuntran att ta dig ut och finna några ytterligare kontroller har Sveriges orienteringsförbund en tävling som varken handlar om att vara snabbast eller mest hängiven. Den ena delen är att registrera koder från ett valfritt antal kontroller som du besökt, och den andra är att ta en bild. Information om tävlingen hittar du här

Välkommen ut i skogen!

Skribent: Katarina Olsson
E-post: Adressen Gömd

eventor_clubpage_178x42

bingo

Naturpasset 2011 --

soft 2

 

Liten och stor - hittar rätt med OK Tor!

 

 

Postadress:
OK Tor - Orientering
Ektorpsvägen 16
64431 Torshälla

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info